De kaart

Ontdek onze suggesties & de vaste kaart ...

Suggesties
1. Soepje van bospaddestoelen
Voorgerecht geserveerd met brood
€ 9,50
2. Carpaccio van gerookte eendeborst
Voorgerecht geserveerd met brood
€ 19,20
3. Tournedos van hert
Hoofdgerecht geserveerd met wortelpuree

€ 29,90

4. Suprême van fazant “à la Brabançonne”
Hoofdgerecht geserveerd met kroketten
€ 27,70
5. Herfstsalade met kip en geitenkaas
Hoofdgerecht geserveerd met brood
€ 25,90
6. Wildstoofpotje
Hoofdgerecht geserveerd met kroketten
€ 24,90
7. Heilbotfilet “Blackwell”
Hoofdgerecht geserveerd met kruidenpuree
€ 28,50
8. Appelstrudel met vanille ijs
Dessert
€ 8,50
9. Gepocheerde peer met vanille ijs en chocoladesaus
Dessert
€ 10,50